Makelaar Moergestel

Zoek je naar een makelaar in Moergestel of omgeving? Vastgoed013 kan je daarbij helpen. Vastgoed013 is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen. Het komt waarschijnlijk niet iedere dag voor dat je een woning koopt of verkoopt. Wij kunnen je helpen bij het maken van deze spannende beslissing. Dankzij onze kennis van de lokale woningmarkt kunnen wij alles in goede banen leiden. Onze professionele makelaars staan klaar om je van dienst te zijn.

Verkoop van je woning in Moergestel

Ben je van plan om je woning te verkopen? Als makelaar in Moergestel zijn wij een expert op het gebied van de verkoop van woningen. Bij de verkoop van je woning komt veel kijken. Denk aan het bepalen van een vraagprijs, het presenteren van je woning of het bereiken van geïnteresseerden. Daarnaast zijn er nog juridische aspecten zoals het komen tot een koopcontract. Wij kunnen je uitstekend helpen bij dit proces door onze jarenlange ervaring als makelaar in Moergestel. 

Niet alleen zijn wij een doortastende onderhandelaar, ook weten we precies hoe we voor kopers een woning aantrekkelijk moeten maken. Ten slotte staan openheid, transparantie en persoonlijke aandacht bij ons centraal.

Makelaar in Moergestel voor de aankoop van een woning

Ben je van plan om een woning te kopen in Moergestel? Dan kan Vastgoed013 je daarbij helpen als jouw makelaar voor Moergestel en omgeving. Om te beginnen staan wij je bij tijdens het zoeken naar een geschikte woning. Dankzij onze uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt kunnen wij een woning voor je vinden die past bij je budget en woonwensen. Als je de juiste woning op het oog hebt, dan helpen wij bij het plannen van een bezichtiging. Als makelaar hebben wij oog voor details die je misschien niet opvallen wanneer je een woning bekijkt. Je bent immers druk met het bekijken of deze woning bij je past en of je je daar thuis zou kunnen voelen. 

Als je besluit om een bod uit te brengen staan we je tot aan de overdracht bij tijdens dit proces. We helpen bij de onderhandelingen door bijvoorbeeld het koopcontract en de notariële akte te controleren. Wij zien er tijdens de onderhandelingen bovendien op toe dat de gemaakte afspraken zullen worden nagekomen.

Het laten taxeren van een woning door de makelaar in Moergestel

Ben je van plan om een taxatie in Moergestel te laten uitvoeren? Vastgoed013 heeft taxateurs om je daarbij van dienst te kunnen zijn. Om de waarde van je (toekomstige) woning te taxeren helpen wij bij een taxatierapport. Je kan een taxatie laten uitvoeren wanneer je bijvoorbeeld je hypotheek moet verhogen of wanneer je een geheel nieuwe hypotheek moet aanvragen.

Contact opnemen

Heb je plannen om een woning te kopen of verkopen? Daarvoor kan je met Vastgoed013 contact opnemen. Je kan contact opnemen voor het stellen van vragen of het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kan mailen naar info@vastgoed013.nl of bellen naar 013-7852485.

Uitgelicht aanbod

Staat hier jouw droomwoning tussen?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod