Taxatie Goirle

Wil jij een taxatie van jouw huis in Goirle, dan helpen wij van Vastgoed013 jou graag. Door onze jarenlange ervaring van taxeren in de omgeving van Goirle, weten we alles over de huizen in het gebied. Hierdoor kunnen we je optimaal helpen, door middel van een taxatierapport op te stellen voor jouw woning in Goirle. Twijfel daarom niet en ga nu voor een taxatie in Goirle.

Wanneer kies je voor een taxatie in Goirle?

Wanneer wij een taxatie in Goirle voor jou mogen uitvoeren, maken we een uitgebreid rapport van jouw woning. Dit rapport wordt wettelijk erkend door de belastingdienst, een verzekeraar en je bank. Doordat deze partijen het rapport erkennen, is het voor jou mogelijk om een nieuwe hypotheek aan te vragen, of om je hypotheek op te hogen. Via deze link kan je een aanvraag formulier invullen voor een taxatie in Goirle.

Een taxatie is weer anders dan een waardebepaling van je huis. Een waardebepaling van je huis, wordt vaak uitgevoerd door je makelaar en niet door een taxateur. Vastgoed013 kan je echter wel helpen met beide diensten, zowel als taxateur bij het taxeren in Goirle als makelaar in Goirle. Echter is het niet mogelijk om zowel als een taxateur dan als makelaar op te treden voor dezelfde woning. Met een waardebepaling kijkt een makelaar echt alleen wat je huis op dat moment waard is, wat een stuk minder uitgebreid is dan een taxatierapport. Hiermee kan je dus ook geen hypotheken aanvragen bij de bank.

Wil je nu wel een waardebepaling laten doen door Vastgoed013? Via deze link vraag je gratis een waardebepaling aan.

Waar kijken we naar, bij een taxatie in Goirle?

Bij een taxatie in Goirle kijken we naar alle factoren die de woningwaarde beïnvloeden. Voorbeelden van belangrijke factoren zijn de ligging, de oppervlakte, het aantal kamers, de stijl van de woning en het energielabel. Maar er zijn ook andere factoren die een rol spelen. Uiteraard wordt de taxatiewaarde goed onderbouwd in het taxatierapport.

Vastgoed013 ook als jouw makelaar in Goirle

Naast het feit dat Vastgoed013 je kan helpen als taxateur in Goirle, kan je ons ook inhuren als makelaar. Wil je nu je huis verkopen of ben je op zoek naar je droomhuis in de omgeving van Goirle? Aarzel dan niet en neem nu contact op met een van onze makelaren. Wij helpen je graag verder, ook in de zoektocht naar een nieuw huis.

Taxatie in Goirle door Vastgoed013

Heb je jouw droomwoning gevonden en moet je hiervoor de taxatiewaarde weten? Plan dan snel een afspraak met ons in! Mail naar info@vastgoed013.nl of bel naar 013-7852485. Heb je nog vragen over onze werkwijze? Neem ook dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening!

Uitgelicht aanbod

Staat hier jouw droomwoning tussen?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod