Makelaar in Tilburg

Ben je op zoek naar een makelaar in Tilburg? Vastgoed013 kan helpen bij de verkoop van jouw woning, maar kan ook als aankoopmakelaar optreden. Dankzij onze kennis van de lokale woningmarkt, kunnen wij je uitstekend van dienst zijn. De aan- of verkoop van een nieuwe woning kan erg spannend zijn. Deze beslissing heeft namelijk een grote impact op je leven. Gelukkig staan onze professionele makelaars klaar om alles in goede banen te leiden!

Dé makelaar in Tilburg voor de verkoop van je woning

Heb jij plannen om je woning te verkopen? Dan moet je een vraagprijs bepalen, geïnteresseerden vinden en je woning presenteren. Ook is er een juridisch aspect; er moet een koopcontract komen. Vastgoed013 beschikt over jarenlange ervaring als makelaar in Tilburg. Bij ons kantoor staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We weten als de beste hoe we jouw woning aantrekkelijk maken voor potentiële kopers! We hebben een open en transparante werkwijze en tegelijkertijd zijn we ook scherp en doortastend gedurende de onderhandelingen.

Makelaar in Tilburg voor de aankoop van een woning

Ben jij op zoek naar een geschikte woning in Tilburg? Ook dan kunnen wij je bijstaan! Allereerst helpen wij je om de juiste woningen te vinden. Woningen die goed op zowel je budget als je woonwensen aansluiten. Dankzij onze kennis van de lokale woningmarkt weten we precies welke buurten en welke specifieke woningen mogelijk interessant voor je zijn. Heb je interesse in een woning? Dan helpen we je om een bezichtiging in te plannen. Tijdens de bezichtiging letten wij op de zaken waar je als koper wellicht geen oog voor hebt. Wil je na de bezichtiging een bod uitbrengen? Dan staan wij je als makelaar in Tilburg bij gedurende de onderhandelingen.

Ook na de onderhandelingen staat Vastgoed013 voor je klaar. Wij helpen je bijvoorbeeld om het koopcontract en de notariële akte te controleren. Ook zijn we aanwezig tijdens de overdracht. Op die manier zien we er als makelaar in Tilburg op toe dat alles volgens afspraak verloopt.

Een woning laten taxeren door de makelaar in Tilburg

Wil je een taxatie in Tilburg laten uitvoeren? Een taxateur van Vastgoed013 helpt je om de waarde van je (toekomstige) woning te taxeren. Je hebt jouw nieuwe huis gevonden of je woont al in jouw droomhuis maar zou toch even wat meer financiële ruimte willen om bijvoorbeeld je huis energie zuiniger te maken of te verbouwen? Om een nieuwe hypotheek te verkrijgen of je bestaande hypotheek te verhogen heb je een taxatierapport nodig.

Neem gerust contact op

Ben jij van plan om een woning te (ver)kopen? Schakel dan Vastgoed013 in als makelaar in Tilburg! Neem contact op bij vragen of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt mailen naar info@vastgoed013.nl of bellen naar 013-7852485.

Uitgelicht aanbod

Staat hier jouw droomwoning tussen?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod