Taxatie Tilburg

Heb je een woning aangekocht, of wil je je huidige woning verbouwen? Dan heb je vaak een taxatierapport nodig voor de aanvraag of wijziging van je hypotheek. Vastgoed013 kan een uitgebreid taxatierapport voor je opstellen. Zo kom je niet alleen de waarde van je woning te weten, maar weet je ook welke factoren de waarde bepalen. Kies daarom voor Vastgoed013 als taxatie in Tilburg en omstreken.

Wanneer is een taxatie in Tilburg interessant?

Een woning taxeren in Tilburg kan in diverse situaties interessant zijn. De voornaamste reden om je woning te laten taxeren is bijvoorbeeld als je een nieuwe woning hebt aangekocht. Daarnaast kan het noodzakelijk zijn om je woning te taxeren als je een verbouwing gepland hebt. Wil je een nieuwe hypotheek aanvragen of je bestaande hypotheek verhogen, dan is een taxatierapport vaak een vereiste.

Welke factoren spelen een rol bij een woningtaxatie?

Het taxeren van een woning in Tilburg en omgeving vereist kennis van de lokale vastgoedmarkt, bouwkundige aspecten en juridische vereisten. Vraag je ons om een woning te taxeren? Dan houden we rekening met daadwerkelijk alle factoren die de woningwaarde beïnvloeden. De locatie van je woning is bijvoorbeeld een belangrijke factor. Maar ook het oppervlakte en de verdeling daarvan kunnen de woningwaarde beïnvloeden. Andere factoren zijn onder meer het bouwjaar, de technische staat en de huidige woningmarkt. In het taxatierapport wordt de woningwaarde uitgebreid onderbouwd. Zo weet je precies welke factoren een positieve of negatieve invloed hebben op de waarde van de woning.

Wanneer kunnen wij een taxatie in Tilburg verzorgen?

Een taxateur moet onafhankelijk zijn. Wij kunnen de taxatie in Tilburg dus enkel verzorgen wanneer we niet als makelaar optreden voor een van de betrokken partijen. Belangrijk is ook dat een taxateur aan de eisen van je hypotheekverstrekker voldoet. Ben je benieuwd of Vastgoed013 de juiste partij is voor de taxatie van jouw (toekomstige) woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Je kunt ook direct een taxatie aanvragen via deze link

Vastgoed013 als makelaar in Tilburg

Vastgoed013 is naast taxateur ook actief als makelaar in Tilburg. Zoals net benoemd, is het echter niet mogelijk om Vastgoed013 voor zowel je taxatie als de verkoop van je woning in te huren. Ben je nu opzoek naar een makelaar in Tilburg, neem dan ook gerust contact met ons op. 

Een taxatierapport laten opstellen door Vastgoed013

Ben jij van plan om een woning te kopen of wil je een taxatierapport laten opstellen voor je eigen woning? Dan kan Vastgoed013 een taxatie in Tilburg voor je uitvoeren. Daarnaast zijn we ook actief in de omliggende dorpen. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij ons aankloppen voor een taxatie in Goirle. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Je kunt mailen naar info@vastgoed013.nl. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar op 013-7852485.

Uitgelicht aanbod

Staat hier jouw droomwoning tussen?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod