Vastgoed013 een betrouwbare makelaar in Tilburg e.o.

Vastgoed013 een betrouwbare makelaar in Tilburg e.o.

Vastgoed013 is jouw expert in woningverkoop en taxaties in Tilburg, Goirle en omgeving. Maar ook voor advies bij aankoop of verhuur van een woning kun je bij ons terecht. Ons team van twee enthousiaste makelaars staat altijd voor je klaar! 

Maak een afspraak!

Over Vastgoed013

Bij Vastgoed013 combineren we traditioneel hard werken met moderne media en we zijn gedreven, gepassioneerd en deskundig. We geloven in openheid en transparantie, wat betekent dat we snel terugbellen, nauwlettend toezien op zaken en onze opdrachtgevers direct op de hoogte houden van bezichtigingen en onderhandelingen. Dit resulteert in een soepel en succesvol proces bij de aan- of verkoop van een woning, met als doel de hoogst mogelijke opbrengst. 

Wij zijn gevestigd in een gezellig kantoor in de Kloosterstraat 32 in Goirle, samen met hypotheek- en verzekeringskantoor Advies013. Op die manier hebben wij alle disciplines in huis ten aanzien van het (ver)kopen van jouw woning.

We zijn trots op de beoordelingen van onze opdrachtgevers; bekijk de beoordelingen hier.

Hieronder stellen wij ons graag nog aan je voor:

Froukje de Bekker

Mijn naam is Froukje de Bekker en ik ben Register Makelaar-Taxateur en eigenaar van Vastgoed013. Ik geloof dat jouw huis niet zomaar een pand is, maar een plek waar je leeft. Het kopen of verkopen van een huis is daarom een belangrijke beslissing die persoonlijke zorg en aandacht verdient. Het is een prachtig vak en ik heb in mijn meer dan twintig jaar ervaring als vastgoedexpert geleerd dat een persoonlijke aanpak en aandacht voor details cruciaal zijn. Door goed te luisteren kan ik mijn klanten beter begrijpen en hun behoeften en wensen helder krijgen. 

Het directe contact met woningkopers en verkopers geeft mij veel positieve energie. Ik geniet ervan om verschillende soorten woningen te bekijken en om mensen te helpen. Mijn kernkwaliteiten zijn inlevingsvermogen, vakkundigheid, oplossingsgerichtheid, doelgerichtheid en vrolijkheid. Ik heb gewerkt bij zowel kleine als middelgrote makelaarskantoren en heb ervaring opgedaan in projectontwikkeling, verkoop en verhuur van woningen en vastgoedbeheer. 

Door mijn ervaring en kwaliteiten ben ik ervan overtuigd dat ik de beste persoon ben om jou te helpen bij het kopen of verkopen van een woning. Daarom heb ik in januari 2020 mijn eigen kantoor geopend zodat ik op een kleinschalige manier kan werken en maximale persoonlijke aandacht kan bieden aan mijn klanten.  

Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 06-55 73 56 24 en via het e-mailadres froukje@vastgoed013.nl

Froukje de Bekker

Olivier Vermeer

Graag stel ik mij aan je voor als jouw potentiële makelaar. Mijn naam is Olivier Vermeer, 27 jaar oud en momenteel woonachtig in Tilburg. Ik ben een jonge, gedreven makelaar met 5 jaar werkervaring in de vastgoedsector. Met mijn frisse blik en nieuwe ideeën probeer ik samen met mijn klanten op zoek te gaan naar de beste aanpak. Mijn kernkwaliteiten zijn betrokkenheid, gedrevenheid, oprechtheid en vriendelijkheid. Als jouw makelaar zal ik altijd oprecht en transparant zijn, zodat jij te allen tijde weet waar je aan toe bent. 

Uitgeleerd raak ik nooit, daarom ben ik na het behalen van mijn makelaarspapieren begonnen met de opleiding tot register-taxateur. Ik heb hierbij het basisdiploma op zak en ben ik nu bezig met mijn 'meester-gezel' traject.  

Kortom, mijn kernkwaliteiten in combinatie met mijn ervaring maken mij de ideale makelaar om jou te helpen bij het kopen of verkopen van een woning. Neem gerust contact met mij op om te bespreken hoe ik jou van dienst kan zijn.  

Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 06-43 49 95 31 en via het e-mailadres olivier@vastgoed013.nl

Olivier Vermeer

Afspraak maken?

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem contact op Bel: 013-7852485Mail:info@vastgoed013.nl

Uitgelicht aanbod

Staat hier jouw droomwoning tussen?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod