Over Vastgoed013

Over Vastgoed013

Vastgoed013 richt zich met name op de verkoop en het taxeren van woningen in Tilburg, Goirle en omgeving. Ook voor overige vastgoedzaken zoals advies bij het aankopen van een woning of voor verhuur, kun je bij ons terecht. Ons team bestaat uit twee enthousiaste makelaars zodat wij er altijd voor je kunnen zijn en je kunnen ontzorgen.

Vastgoed013 biedt je ouderwets hard werken met nieuwerwetse media, veel enthousiasme, passie en vakkennis. Open en transparant zijn woorden die bij ons passen. Dat uit zich ook in snel terugbellen, er bovenop zitten en directe terugkoppeling bij onderhandelingen naar onze opdrachtgever met als resultaat een succesvol en prettig aan- of verkoopproces en een maximale opbrengst.

Wij zijn gevestigd in een gezellig kantoor in de Kloosterstraat 32 in Goirle, samen met hypotheek- en verzekeringskantoor Advies013. Op die manier hebben wij alle disciplines in huis ten aanzien van het (ver)kopen van jouw woning.

Op onze pagina kun je lezen wat onze opdrachtgevers vinden van onze dienstverlening. Hier zijn wij trots op! Bekijk de reacties hier!

Graag stellen wij ons hieronder nog even voor.

Froukje de Bekker

Ik ben Froukje de Bekker, makelaar taxateur en eigenaar van Vastgoed013. Je huis is jouw thuis, een plek om te wonen. Een huis maakt een belangrijk deel uit van je leven en daarom verdient het kopen of verkopen ervan alle persoonlijke zorg en aandacht. Het aan- en verkopen van woningen is prachtig om te doen. Makelen met aandacht en een persoonlijke benadering is zeer belangrijk. Dat is mij, in de ruim twintig jaar vastgoedervaring die ik meebreng, wel duidelijk geworden. Kopen of verkopen begint met goed luisteren om zo heel goed te weten wat je als klant wil en belangrijk vindt. Dat directe contact met woningkopers en verkopers geeft mij veel positieve energie. Het is heerlijk om in allerlei woningen te mogen komen. Mijn kernkwaliteiten inlevingsvermogen, vrolijk, vakkundigheid, oplossingsgerichtheid en doelgerichtheid, komen goed van pas bij het vak van makelaar taxateur.

Deze kernkwaliteiten hebben er in combinatie met mijn werkervaring in de regio en op het gebied van zowel makelen bij kleine tot middelgrote makelaarskantoren, projectontwikkeling van nieuwbouwprojecten, verhuur van woningen, ertoe geleid dat ik per 1 januari 2020 een geheel eigen kantoor heb geopend om zodoende nog beter op kleinere schaal te kunnen werken en maximaal persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan mijn klanten.

Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 06-55 73 56 24 en via het e-mailadres froukje@vastgoed013.nl

Olivier Vermeer

Mijn naam is Olivier Vermeer, geboren en getogen in Oisterwijk en nu woonachtig in Tilburg. Ik ben 26 jaar en momenteel 3,5 jaar actief in de vastgoedwereld. Ik ben mijn carrière begonnen in de projectontwikkeling, waar ik de verhuur en beheer onder mijn hoede had. Na anderhalf jaar heb ik besloten toch de traditionele madelaardij in te gaan. Dit heb ik besloten omdat ik het juist heel leuk vond om de bezichtigingen te doen en beide partijen blij te maken! Mijn kernkwaliteiten zijn betrokkenheid, gedrevenheid, oprechtheid en vriendelijkheid, welke zeer goed tot zijn recht komen in de makelaardij.

Momenteel ben ik nu bezig met mijn opleiding tot taxateur. Ik hoop tegen het einde van het jaar volledig zelfstandig te mogen taxateren en wellicht ook jou te kunnen voorzien van een mooi taxatierapport! 

Sinds 1 april (geen grap) ben ik bij Vastgoed013 begonnen. Een hele leuke stap waar ik mijzelf nog beter kan ontwikkelen en veel vrijheid krijg.

Ik ben te bereiken via het telefoonnummer 06-43 49 95 31 en via het e-mailadres olivier@vastgoed013.nl

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Bel, mail of app ons via: 
T: 0137852485
E: info@vastgoed013.nl

Contactformulier