Makelaar Goirle

Jij bent voor de koop of verkoop van je woning op zoek naar een makelaar in Goirle. Bij Vastgoed013 ben je dan aan het juiste adres! Wij kunnen zowel helpen met de verkoop van je woning als optreden als aankoopmakelaar. Deze gebeurtenissen kunnen spannend zijn, omdat ze natuurlijk grote impact hebben op je leven! Onze professionele makelaars staan je bij in het ingrijpende - maar vooral ook erg leuke - proces.

De makelaar voor Goirle voor de verkoop van je woning

Ben jij van plan om je woning te verkopen? Dan komt er een hoop op je af! Een vraagprijs bepalen, je woning op de markt zetten, bezichtigingen organiseren: het hoort er allemaal bij. Toch kan het lastig zijn om in deze hectische tijd alle ballen hoog te houden. Gelukkig hoef je dat met de juiste makelaar in Goirle niet allemaal alleen te doen. Vastgoed013 beschikt namelijk niet alleen over jarenlange kennis en expertise, ook richten wij ons op persoonlijk en direct contact met jou. We kijken tijdens het hele proces met je mee en nemen je zo veel mogelijk werk uit handen. 

Een woning aankopen met de makelaar in Goirle

Vastgoed013 wilt je graag bijstaan tijdens de zoektocht naar een nieuwe geschikte woning! Jouw wensen staan tijdens dit proces centraal. Samen kijken we naar woningen die zowel bij je woonwensen als je budget aansluiten. Door onze kennis van de lokale woningmarkt weten wij vaak sneller een match te vinden met bepaalde wijken, buurten en woningen. Mocht je een woning hebben gevonden die je interesseert, plannen wij een bezichtiging en gaan we met je mee kijken. Zo weet je zeker dat er niks over het hoofd wordt gezien en kan jij je focussen op het gevoel wat de woning je geeft.

Tijdens de eventuele onderhandelingen staan we je natuurlijk ook graag bij. Laat ons ook vooral het koopcontract en de notariële akte nalezen en de kleine lettertjes checken. Tijdens de overdracht zien we er als makelaar in Goirle op toe dat alles netjes verloopt.

Woningtaxatie door de makelaar in Goirle

Als je een woning hebt gekocht of van plan bent om je huidige woning te verbouwen, kan het nodig zijn om een taxatierapport te verkrijgen voor de aanvraag of wijziging van je hypotheek. Vastgoed013 kan je helpen door het opstellen van een uitgebreid taxatierapport. Hierdoor krijg je niet alleen inzicht in de waarde van je woning, maar ook welke factoren bijdragen aan deze waarde. Via deze link kan je ook direct een taxatie aanvragen.

Contact met ons

Je woning kopen of verkopen? Dat gaat een stuk makkelijker met de hulp van Vastgoed013, dé makelaar in Goirle en omgeving. Contact met ons opnemen is altijd vrijblijvend, vraag dus gerust een kennismakingsgesprek met ons aan. We zijn te bereiken via info@vastgoed013.nl en 013-7852485.

Uitgelicht aanbod

Staat hier jouw droomwoning tussen?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod