Taxatie Hilvarenbeek

Wil jij graag een taxatie van jouw woning in Hilvarenbeek? De taxatie professionals van Vastgoed013 staan graag voor je klaar om de taxatie van jouw woning in Hilvarenbeek te rapporteren. Wij kunnen je helpen bij het scheppen van duidelijkheid door het opstellen van een taxatierapport. Neem daarom gerust contact met ons op.

Wanneer heb je een taxatie in Hilvarenbeek nodig?

Een taxateur maakt van jouw woning een uitgebreid rapport waarin vermeld staat wat de waarde van jouw woning is, wat belangrijke eigenschappen zijn en worden er omgevingsfactoren vermeld. Het is een officieel document wat door de Belastingdienst, de bank en verzekeraars wordt geaccepteerd. Het verschil met een waardebepaling is dat een waardebepaling een uitgevoerde berekening is door een makelaar van de waarde van een woning. Dit wordt dus niet uitgevoerd door een taxateur. Een waardebepaling is vaak een stuk minder uitgebreid dan een taxatierapport.

Er zijn diverse situaties waarin het laten uitvoeren van een taxatie in Hilvarenbeek nuttig kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden en meer ruimte wilt creëren door middel van een verbouwing. In dat geval kan het nodig zijn om je hypotheek te verhogen en daarvoor is een taxatierapport nodig. Ook bij de aankoop van een nieuwe woning is een taxatie van belang voor het aanvragen van een hypotheek. Door een officiële rapportage is het mogelijk om dus een (nieuwe) hypotheek aan te vragen.

De factoren die meespelen bij een taxatie in Hilvarenbeek

Er zijn veel factoren die meespelen wanneer een taxateur een taxatierapport opstelt. Zo kan de locatie van de woning van invloed zijn op de waarde. Maar ook zijn het bouwjaar, de oppervlakte en de verdeling daarvan, de technische staat en de huidige woningmarkt factoren die de woningwaarde kunnen beïnvloeden. Onze taxateurs zijn ervaren en beschikken over de juiste expertise om met al deze factoren rekening te kunnen houden. Eén van onze taxateurs zal een taxatierapport opstellen waarin precies duidelijk zal worden welke factoren positieve of negatieve invloed hebben op de waarde van de betreffende woning.

Een taxatie in Hilvarenbeek door ons laten verzorgen

Naast het verzorgen van een taxatie voor Hilvarenbeek, kan Vastgoed013 ook ingeschakeld worden als makelaar in Hilvarenbeek. Om de onafhankelijkheid van de taxateur te kunnen waarborgen zorgen we ervoor dat deze niet tegelijkertijd als taxateur én makelaar opereert. Wanneer wij je helpen bij de koop van een woning is het van belang om na te gaan of aan de door de hypotheekverstrekker gestelde eisen kan worden voldaan. Als je benieuwd bent of Vastgoed013 een geschikte partij voor je is, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen met Vastgoed013

Ook enthousiast om een taxatie in Hilvarenbeek te laten uitvoeren door een van onze taxateurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn per e-mail te bereiken via info@vastgoed013.nl of telefonisch via 013-78522485.

Uitgelicht aanbod

Staat hier jouw droomwoning tussen?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod