Beschrijving

Zeer ruime instapklare woning met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers is de ideale woning voor iedereen. Kinderen kunnen naar lieve lust spelen in de speeltuin aan de overzijde van de straat en naar diverse scholen in de omgeving. Op loopafstand is het winkelgebied op het Burgemeester van de Mortelplein te vinden.

Algemeen:

Bouwjaar: circa 1956
Woonoppervlakte: circa 117 m2
Externe berging: circa 6 m2
Perceel oppervlakte: 112 m2
Inhoud: circa  403 m3

Begane grond:

Hal/entree met robuuste kunststof voordeur, trapkast met opstelling meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), trapopgang en de toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een duoblok toilet, een beluchter en voorzien van een witte tegel en grijze vloertegel.
De woonkamer is ruim van opzet met een raampartij en loopdeur aan de achterzijde. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte muren en een gestuukt plafond. De halfopen keuken is voorzien van een keukenblok in een hoekopstelling uitgevoerd in een lichte kleur en voorzien van een  vaatwasser, koelkast, combi magnetron, gaskookplaat en afzuigkap.

1e verdieping:

Overloop met vaste kast, trapopgang en toegang tot de drie slaapkamers. Een slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De twee grote slaapkamers beschikken over dubbele vaste kasten. De badkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van een douchehoek en een wastafel. De gehele 1e verdieping (op de badkamer na) is voorzien van een laminaatvloer en alle wanden zijn voorzien van glad stukwerk.

2e verdieping:

Via vaste trap wordt de overloop bereikt. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, de tweede badkamer en een berging met opstelling van de cv combi-ketel en wasmachine aansluiting. De twee slaapkamers zijn beide voorzien van een dakkapel waarvan de slaapkamer aan de achterzijde ook beschikt over een vaste kast. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel. De overloop en beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en alle wanden zijn voorzien van glad stukwerk.

Buiten:
De achtertuin is gelegen op het Noordoosten en is voorzien van bestrating. Achter in de tuin is de stenen berging en de achterom gelegen.

Bijzonderheden:

- Ruime woning met 5 slaapkamers en 2 badkamers
- Parkeren voor de deur
- Goede ontsluiting nabij  uitvalswegen  en ringbanen
- voorzieningen op loopafstand is winkelgebied Burgemeester van de Mortelplein

Ten aanzien van deze verkoopbrochure zijn de gegevens in deze brochure met de grootste zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Aan vermelde tekst, maten en bijgevoegde tekeningen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Vastgoed013 en de verkoper aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van de gegevens in deze brochure.

Kenmerken