Beschrijving

In het hart van de stad Tilburg aan de Kloosterstraat ligt dit keurig afgewerkte 2 kamer appartement gelegen op de eerste verdieping van het eigentijdse complex Riga . Het appartement beschikt op de eerste verdieping over een hal met toilet, woonkamer met balkon en keuken en op de tweede verdieping een slaapkamer en toegang tot de badkamer en technische ruimte. 

Riga is geweldig door onder andere de groene en waterrijke elementen zoals het zwembad in de tuin en de groene gevels, het is een oase van rust met het bruisende stadshart om de hoek. De opvallende architectuur en ligging maken Riga tot een gewilde woonplek voor iedereen die lekker wil wonen in het centrum van Tilburg  met alle voorzieningen van het stadshart om de hoek zoals restaurants, winkels, terrassen, de supermarkt, de schouwburg en 013. 

Indeling appartement 

De toegangsdeur van dit appartement bevindt zich op de eerste etage. Vanuit de hal bereik je de woonkamer. De eerste verdieping is afgewerkt met pvc vloerdelen. In de hal is de toegang tot de toiletruimte. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje met moderne luxe witte en grijze tegels.  Alle wanden zijn strak gestuukt en de plafonds zijn voorzien van spuitwerk. Verder zijn er geen storende radiatoren aanwezig want overal ligt vloerverwarming. 

Woonkamer; De woonkamer heeft een grote raampartij aan de voorzijde van het gebouw met toegang tot het zonnige balkon (6,6 m2). De woonkamer is compact maar praktisch in te richten. 

Keuken; De open keuken is voorzien van een luxe keukeninrichting en gelegen aan de galerijzijde. De keuken is uitgevoerd met witte fronten en een licht werkblad. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een combioven, een  inductie kookplaat, een rvs-afzuiging en een koelkast. 

Via de trap wordt de tweede verdieping bereikt met daar de slaapkamer.  De slaapkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van een moderne laminaat vloer. Er kan makkelijk een tweepersoonsbed staan en een garderobe kast. In de technische ruimte zijn de aansluitingen voor de wasmachine en de mechanische ventilatie. Tevens biedt deze ruimte veel bergruimte. Ook kan men gebruik maken van de gezamenlijke was- en droogapparatuur die in de speciaal hiervoor ingerichte ruimte staan op de begane grond. Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. Deze compacte ruimte is met eigentijds sanitair is uitgerust met een ligbad en wastafel met ombouwkast en het tegelwerk is uitgevoerd met een moderne witte en grijze tegel. 

Buiten; De gezamenlijke binnentuin met zwembad is prachtig ingericht. Het zwembad met een grote ligweide biedt volop ruimte. Het zwembad staat exclusief ter beschikking aan de bewoners van het complex en is eigendom van de Vereniging van Eigenaren. 

Parkeren; Bij het appartement hoort een parkeerplaats. Deze bevindt zich op het parkeerterrein dat alleen voor bewoners toegankelijk is. De parkeerplaats wordt momenteel verhuurd maar is ook te koop. De entree van de parkeerplaats is afgesloten met een automatisch bedienbaar hekwerk. 

Bijzonderheden:
• Service kosten VVE € 76,61/maand
• Het appartement is voorzien van een videofoonsysteem
• Het bellentableau en de brievenbussen zijn geplaatst bij de entree
• Compleet voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen en dubbele beglazing. 
• Optimaal geïsoleerd 
• Combiketel van het merk Remeha, type Avanta, bouwjaar 2011
• Eigen balkon en gezamenlijke tuin met verwarmd zwembad
• Wasruimte met gebruik van wasmachine en droger.
• Eigen parkeerplaats te huur (€ 75,00) of te koop (€ 8000,-) op het binnenterrein
• Gezamenlijke fietsenberging


Ten aanzien van deze verkoopbrochure zijn  de gegevens in deze brochure met de grootste zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in grote mate afhankelijk van derden. Aan vermelde tekst, maten en bijgevoegde tekeningen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Vastgoed013 en de verkoper aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van de gegevens in deze brochure

Kenmerken