Makelaar Oisterwijk

Ben je op zoek naar een makelaar voor Oisterwijk of omgeving? Bij Vastgoed013 staan we graag voor je klaar! Wij kunnen je bijstaan bij zowel de aan- als verkoop van je woning. Het (ver)kopen van een woning kan veel impact hebben. Wij staan gedurende dit proces voor je klaar. Dankzij onze ervaring als makelaar en onze kennis van de lokale woningmarkt, kunnen wij je uitstekend bijstaan.

Makelaar in Oisterwijk voor de verkoop van je woning

Bij de verkoop van je woning komt veel kijken. Het is bijvoorbeeld van belang om de juiste vraagprijs te hanteren. Ook moet je de woning onder de aandacht brengen, bezichtigingen plannen, onderhandelen en een koopcontract opstellen. Bij Vastgoed013 streven we ernaar om je compleet te ontzorgen. Wij helpen je om een geschikte koper te vinden en ontzorgen je van A tot Z. Vraag je ons om jouw woning te verkopen? Dan helpen onze professionele makelaars je graag om het gehele traject van het verkopen van je woning in goede banen te geleiden. 

De makelaar in Oisterwijk is er ook voor als je een woning wilt kopen

Wil je een woning kopen? Ook dan staan wij als makelaar in Oisterwijk voor je klaar. Wij zijn bekend met de lokale woningmarkt en zijn er snel bij als er een nieuwe woning te koop wordt aangeboden. We helpen je graag om een woning te vinden die perfect op jouw wensen aansluit. Omdat wij ons in deze regio gespecialiseerd hebben, weten we precies in welke hoek we moeten zoeken. Zodra je een woning op het oog hebt, staan wij je bij gedurende de bezichtiging en de onderhandelingen.

Hebben we een prijs afgesproken met de verkopende partij? Ook dan blijven we als makelaar in Oisterwijk voor je klaarstaan. We controleren bijvoorbeeld het koopcontract en gaan samen met je langs de notaris. Bovendien staan we je ook bij gedurende de overdracht.

Woningtaxatie door Vastgoed013

Vastgoed013 is niet alleen makelaar voor Oisterwijk en omgeving. Ook voor een taxatie in Oisterwijk kun je bij ons terecht. Een taxatie is bijvoorbeeld nodig wanneer je jouw woning gaat verbouwen of wanneer je een nieuwe woning hebt gekocht. Op deze manier kan je namelijk een nieuwe hypotheek aanvragen of je huidige hypotheek aanpassen. Wanneer dit het geval is, kies dan voor een woningtaxatie van Vastgoed013 door op de volgende link te drukken.

Neem contact met ons op bij interesse

Wil jij een woning kopen of verkopen? Neem dan contact op met Vastgoed013. Wij zijn je graag van dienst als makelaar in Oisterwijk! Naast Oisterwijk zijn we ook actief in omliggende dorpen en als makelaar in Tilburg. Heb je vragen over onze werkwijze? Ook dan vertellen we je graag meer. Mail bij vragen naar info@vastgoed013.nl of neem telefonisch contact op via 013-7852485.

Uitgelicht aanbod

Staat hier jouw droomwoning tussen?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod