Over Froukje & Vastgoed013

Ik ben Froukje de Bekker, makelaar, taxateur en eigenaar van Vastgoed013. Je huis is jouw thuis, een plek om te wonen. Een huis maakt een belangrijk deel uit van je leven en daarom verdient het kopen of verkopen ervan alle persoonlijke zorg en aandacht. Het aan- en verkopen van woningen is prachtig om te doen. Makelen met aandacht en een persoonlijke benadering is zeer belangrijk. Dat is mij, in de ruim twintig jaar vastgoedervaring die ik meebreng wel duidelijk geworden. Kopen of verkopen begint met goed luisteren om zo heel goed te weten wat je als klant wil en belangrijk vindt. Dat directe contact met woningkopers en verkopers geeft mij veel positieve energie. Het is heerlijk om in allerlei woningen te mogen komen.

Vastgoed013 richt zich op de verkoop van woningen en begeleiding en advies bij het aankopen van een woning in Tilburg, Goirle en omgeving.

Daarnaast ben ik een geregistreerd taxateur. Wanneer u een nieuwe woning wilt kopen en een hypotheek wilt afsluiten of bijvoorbeeld uw huidige hypotheek wilt aanpassen, bent u vaak verplicht om een gevalideerde taxatie te laten uitvoeren. Een taxatie geeft een hypotheekverstrekken een goede indicatie van de marktwaarde van een woning.  

Wat kunt u verwachten van Vastgoed013?

Vastgoed013 biedt je ouderwets hard werken met nieuwerwetse media, veel enthousiasme, passie en vakkennis. Open en transparant zijn woorden die bij mij passen. Dat uit zich ook in snel terugbellen, er bovenop zitten en directe terugkoppeling bij onderhandelingen met als resultaat een succesvol en prettig aan- of verkoopproces met maximale opbrengst.

Mijn kernkwaliteiten betrokkenheid, enthousiasme, openheid, inlevingsvermogen, vakkundigheid, oplossingsgerichtheid, gedrevenheid en doelgerichtheid komen daarbij goed van pas. Deze kernkwaliteiten hebben er in combinatie met de ruim 20 jaar ervaring in de regio op het gebied van zowel makelen bij kleine tot middelgrote makelaarskantoren , projectontwikkeling van nieuwbouwprojecten en verkoop van woningen in Spanje(kantoor Casa Las Dunas) hebben er toe geleid dat ik nu de stap naar een eigen kantoor heb genomen per 1 januari 2020 om zodoende op kleinere schaal te werken en maximaal persoonlijke aandacht te kunnen bieden aan mijn klanten.

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Bel of mail via:
T: 0137852485
E: info@vastgoed013.nl

Contactformulier