Hypotheken

Hypotheken

Wat leuk! Je hebt een woning gevonden! Nu begint de volgende stap: Het regelen van een hypotheek. Er zijn verschillende hypotheekvormen, mogelijkheden en aanbieders. Vastgoed013 zet je graag aan tafel met Advies013, een erkende, onafhankelijke hypotheekadviseur en gevestigd in hetzelfde kantoor. Zo heb je alles onder één dak en houd je korte lijntjes. 

Vraag een offerte aan

Vastgoed013 helpt je hier graag bij!

Het is verstandig om in een vroeg stadium contact op te nemen met een hypotheekadviseur voordat je op huizenjacht gaat. Dit helpt je om te bepalen hoeveel je kunt en wilt lenen, en voorkomt toekomstige teleurstellingen. Het voordeel van een oriënterend gesprek is dat wanneer je jouw nieuwe woning hebt gevonden en het (voorlopig) koopcontract is getekend, de hypotheekadviseur direct de hypotheekaanvraag bij de hypotheekverstrekker kan indienen. 

Tijdens het gesprek met de hypotheekadviseur wordt gekeken naar verschillende hypotheekvormen, het vastzetten van de hypotheekrente, de Nationale Hypotheekgarantie, het gebruik van eventuele overwaarde en andere voorwaarden. Samen met de hypotheekadviseur zoek je naar de hypotheek die het beste bij jouw situatie past.  

Maar hoe kies je een hypotheekadviseur?

Het is belangrijk dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw persoonlijke situatie. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Daarom is het ook zo belangrijk om een betrouwbare en deskundige hypotheekadviseur te vinden, die antwoord heeft op al jouw vragen. Vastgoed013 kan je in contact brengen met Advies013, een erkende en gespecialeerde hypotheek- en verzekeringsadviseur die onafhankelijk opereert en gevestigd is in hetzelfde kantoor. Hierdoor heb je alles onder één dak en kun je rekenen op korte lijnen en een vlotte afhandeling van je hypotheekaanvraag. Zo houd jij meer tijd over voor andere zaken, zoals het inrichten en stylen van jouw nieuwe woning. 

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 
T: 013-7852485
E: info@vastgoed013.nl

Of vraag eerst vrijblijvend een offerte aan.

Uitgelicht aanbod

Staat hier jouw droomwoning tussen?

Of het nou gaat om kopen, verkopen of taxeren. Wij helpen je met de volgende stap.

Bekijk ons volledige aanbod